Adevaratul RCA ieftin

Adevaratul RCA ieftin. Cu asta ma ocup zi de zi. Caut pentru tine cele mai bune oferte de asigurare RCA si alte polite de asigurare de viata si de bunuri de la toate societatile de asigurari din Romania, le compar pentru tine si iti livrez polita acasa, in aceeasi zi, gratuit sau te astept in agentia din Bacau. Caut si colaboratori prin contract de mandat carora le ofer 10% comision din valoarea RCA-ului la orice societate doreste clientul sa incheie polita de asigurare.
Avantajele sint urmatoarele:
-se poate lucra cu toate societatile de asigurari (Astra, Asirom, Ardaf, Alianz, Bcr Asigurari, Carpatica, Omniasig, Generalli, Uniqua) , iar clientii au de unde sa aleaga
-se poate lucra de la domiciliu sau de la servici ca al doilea job, este necesar doar un calculator cu conexiune la internet si o imprimanta, asigurarile se fac on-line nu sint necesare facturiere sau chitantiere, evidenta se tine on-line pe un server securizat.
-daca esti capabil sa formezi o echipa si sa deschizi o filiala, ai sprijin din partea mea pentru formarea profesionala si personala a colaboratorilor tai.
-la volume mai mari de 5000 ron lunar valoarea asigurarilor acord si un comision mai mare
De asemenea se poate castiga si din celelalte servicii, de exemplu Asigurarea obligatorie sau facultativa a Locuintei, Asigurari medicale si de calatorie, Acordare de credite pentru societati, Pensii private pilonul 2 si pensii facultative.

Orar 9.00 – 19.00 Tel contact 0762 655745 Florin Carare , manager de grup cu parteneri la nivel national

Advertisements

One Response

  1. Buna ziua. Am o retea bine formata cu incasari lunare bune. Va rog sa imi trimiteti un mail de confirmare pe adresa mea si poate continuam discutia intr-un mod mai privat pt a va da detalii in legatura cu incasarile lunare din RCA si locatia mea.
    Va multumesc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: