Ce inseamna sa fii un lider

Un lider care stie ca este un lider, lasa mostenitori in organizatia pe care o conduce , astfel incat atunci cand el nu va mai fi , organizatia sa nu aiba de suferit.

Atata timp cat doresti sa fii un lider adevarat e necesar sa nu te opresti din invatat, asfel incat sa poti conduce oamenii din organizatia ta eficient. Cat timp inveti vei avea intodeauna ce sa inveti pe dicipolii tai.

Oamenii se alatura altor oameni, nu se alatura companiilor, si de aceea depinde de calitatile fiecarui lider de a tine echipa unita si a avea discipoli care sa-l urmeze.

Un proverb chinezesc spune ca atat timp cat de consideri profesor nu ai cum sa inveti ceva nou.

Cei pe care ii consiliezi te urmeaza daca tu ai talent sa fii lider. Un lider are nevoie de autoritate , talent, sa asculte oamenii din echipa sa si sa inteleaga cu ceea ce se confrunta discipolii lor cu adevarat. Ca sa fii un lider eficient ai nevoie sa stii cum sa conferi autoritate discipolilor tai, sa le insufli respect fata de munca care o au de facut.

Sa incercam sa fim mai buni si sa ascultam oamenii din jurul nostru, nu se stie cati dintre ei iti vor fi dicipoli si te vei puteaa bucura de faptul ca sint alaturi de tine.

Daca doresti sa fii un lider, poti face parte din echipa mea si te pot sfatui cum sa fii mai bun in ceea ce priveste relationarea cu oamenii ca sa ai succes.

Cu stima !

Florin Carare , tel . 0762 655745

Advertisements

2 Responses

  1. […] “alb sau negru”, partea de management este cu totul diferita, cel mai placut aspect fiind interactiunea cu oamenii, considera si seful […]

  2. Daca iti doresti altceva pentru viitorul tau si al familiei tale…
    https://carareflorin.wordpress.com/2012/03/25/investesc-in-oameni/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: