Ce sint ceramidele ? Doriti mai multa stralucire ?

Secretul parului sanatos

Ceramidele ar putea fi exact ceea ce cautati !

Stiti ce va face parul stralucitor si sanatos?

Un material bogat in agenti de hidratare prezent in fiecare fir de par, denumit complexul membranei celulare. Acesta este o parte importanta din structura firului de par care este mult mai complexa decat ar  putea parea. Stratul exterior,  denumit cuticula, asigura protectia zonei interioare a fibrei capilare, denumita cortex. Celulele cuticulei se suprapun in straturi de 8 pana la 10 celule, asemeni tiglelor unui acoperis. Cortexul constituie portiunea principala a firului de par si determina grosimea, rezistenta si hidratarea acestuia.

De ce se deterioreaza parul ?

Sub fiecare celula a cuticulei si la nivelul cortexului, se afla complexul membranei celulare, un material de legatura. Acesta contine lipide, cum ar fi ceramidele, precum si proteine, avand rol in “sudarea” tuturor celulelor firului de par. Astfel, parul rezista mai bine sub actiunea mecanica. La fiecare tratament chimic al parului, de exemplu vopsire sau decolorare, complexul membranei celulare este indepartat, iar proteinele sint deteriorate. Expunerea la soare, spalarea si pieptanarea pot de asemenea sa deterioreze parul, indepartind complexul  membranei celulare. In functie de continutul de apa al firului de par, concentratia in proteine a acestuia poate varia de la 65% la 90%, motiv pentru care este important sa ne protejam si sa ne ingrijim corect parul.

Protejati-va

Nu va faceti griji, sosesc ajutoarele.

Exista o formula exclusiva a sistemului de infuzie cu ceramide care contine aceleasi ceramide naturale care intra in alcatuirea compleaxului membranei celulare. Acest sistem sta la baza mai multor produse, astfel ca, in vreme ce tratamente precum masca reparatoare intensiva ofera un efect reparator profund si de durata, utilizarea regulata a produselor pentru uz zilnic cu, ar fi samponul si balsamul pentru par vopsit va reda de asemenea sanatatea parului dumneavoastra. Patrunzind in fibra deteriorata, sistemul de infuzie repara complexul membranei celulare.

Rezultatul este un par sanatos si stralucitor, mai puternic, mai rezistent la rupere si protejat de actiunea negativa a factorilor de deteriorare.

Pentru informatii suplimentare si pentru comanda de produse.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: