Nutriţia aşa cum este dată de la natură. Adevărul despre suplimentele alimentare

Ce sunt suplimentele alimentare ?

Suplimentele alimentare NUTRILITE™ sunt bazate în principal pe plante integrale dintr-un simplu motiv – necesităţile nutritive ale organismului au la bază plante integrale. Rolul crucial al plantelor proaspete, integrale este de necontestat pentru nutriţia umană. Sute de studii şi cercetări din întreaga lume arată că o dietă bogată în vegetale este benefică pentru sănătate.

Vitamine şi minerale

Vitaminele şi mineralele se găsesc în alimente în cantităţi mici şi sunt necesare organismului pentru o funcţionare adecvată.
Vitaminele participă la procesarea altor nutrienţi (proteine, grăsimi, carbohidraţi şi minerale) şi ajută la formarea celulelor sanguine, a hormonilor, a materialului genetic şi a substanţelor chimice din sistemul nervos. Mineralele joacă un rol important în sistemele chimice complexe ale organismului.

Antioxidanţi

Antioxidanţii reprezintă sistemul natural de apărare a organismului împotriva radicalilor liberi şi includ vitaminele C şi E şi alţi compuşi asemănători vitaminelor, cum ar ficarotenul (alfa şi beta carotenul), licopenul şi luteina, dar şi oligominerale, cum ar fi seleniul. Funcţiile acestor substanţe compuse nu se rezumă la acţiunea de anti-oxidare, dar s-a stabilit că aceasta este una din cele mai importante funcţii ale acestor compuşi.

Suplimente alimentare pentru copii

Copiii pot fi mici, dar nevoile lor nutriţionale sunt mari. Organismele lor lucrează suplimentar pentru a produce noi ţesuturi necesare pentru creştere. Între 7 şi 12 ani, un copil poate creşte până la 0,5 m în înălţime şi îşi poate dubla greutatea. Această creştere incredibilă este alimentată de nutrienţii din dieta unui copil.

Stil de viaţă

O sănătate bună este cel mai bun lucru pe care organismul dvs. vi-l poate oferi.

Alimentele pe care le consumăm şi mişcarea pe care o facem pot avea un impact major asupra sănătăţii viitoare. Adoptarea unui mod de viaţă sănătos ne poate ajuta să obţinem şi să menţinem sănătatea organismului şi să reducem riscul apariţiei unor boli cauzate de stilul de viaţă.

Suplimentele alimentare NUTRILITE™ pot juca un rol important în nutriţia dvs., acoperind carenţele care se pot produce din cauza unei alegeri nepotrivite a alimentelor sau din cauza modului de viaţă. Puteţi avea încredere că suplimentele NUTRILITE vă vor asigura factorii nutriţionali de bază pentru orice mod de viaţă şi la orice vârstă.

Pentru informatii suplimentare contactati-ma …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: