Sisteme termice ecologice care functioneaza cu energie electrica, alternativa la sistemele de incalzire clasice.

Solutii pentru confortul locuintei tale si pentru sanatatea ta.

Viitorul este al energiei electrice care se poate poate obtine fara a  polua mediul, exploatand energia solara, acea energie care  milioane de ani, de acum incolo, va fi disponibila. In viitor tot mai multe cladiri vor fi incalzite cu energie electrica.

Oare vom reusi sa lasam mostenire generatiilor viitoare o planeta  vie, nepoluata ?

Ce sunt : panourile radiante cu raze infrarosii ? Sistemele de incalzire cu raze infrarosii ? Este o metoda eficienta si sigura incalzirea cu panouri radiante infrarosu? Iata cateva intrebari la care veti gasi raspunsul.

Introducere:

Cea mai cunoscuta sursa de caldura cu radiatii infrarosii este Soarele. Razele solare infrarosii parcurg o distanta mare in spatiu cu pierderi minime de energie. Atunci cand in calea razelor apara o suprafata, energia lor este absorbita si se trasforma in caldura.

Caldura Soarelui in casele noastre…

Cand este vorba despre incalzirea locuintei tori dorim sa alegem ce este mai bun si mai confortabil familiei noastre. Panourile radiante cu infrarosii, datorita tehnologiei moderne, au proprietatile necesare unui sistem de incalzire. Sunt eficiente, economice, ecologice, moderne, curate si nu in ultimul rand benefice pentru sanatate.

Avantajele de incalzire ale panourilor radiante ( cu raze infrarosii ) sunt :

Viteza şi capacitatea de a localiza căldura. Deja după câteva secunde, o lampă de 600 W emite o căldură plăcută asemena caldurii solare, răspândită pe o suprafaţă de până la 14 metri pătraţi.

Viteza şi intensitatea care fac din tehnologia cu raze in infraroşu o solutie perfecta de a incalzi spaţiile închise furnizand caldura de care este nevoie, fără a trebui să aşteptati,  se poate folosi in camere si bai din locuinte, spitale, magazine, scoli, spatiile din zonele de birouri si industriale, baruri, sali de divertisment, nunta si cermonii.

Alte avantaje sunt :

Investitie mica in comparatie cu alte sisteme de incalzire.

Randament energetic maxim

Ecologice, au efecte benefice asupra sanatatii

Montaj usor si rapid, nu necesita autorizatii, personal tehnic de specialitate

Confort, asigura o temperatura constanta in toate colturile si la orice nivel al incaperii, elimina sau previn aparitia igrasiei, regleaza umiditatea din incaperi la valori optime

Flexibilitate, se pot folosi pentru incalzirea oricarui spatiu

Principiul de functionare:

Panourile de incalzire cu infrarosii functioneaza similar cu modul in care Soarele incalzeste pamantul prin intermediul radiatiilor infrarosii. Razele infrarosii emise de soare incalzesc pamantul si obiectele de pe pamant. Acestea elibereaza energia pe care noi o resimtim sub forma de caldura. Aerul se incalzeste mai tarziu, prin intermediul obiectelor incalzite.

Soarele incalzeste Pamantul cu acest tip de radiatie pe care toate vietatile le absorb in prorportie de 99 %. Spectrul radiatiei solare contine 46 % radiatii infrarosii pe care nu le vedem dar le simtim sub forma de caldura. Fara aceasta caldura nu ar exista viata pe Pamant.

Chiar si intr-o zi rece de iarna,simtim o senzatie placuta de caldura, in timp ce stam sau mergem pe jos in lumina directa a Soarelui.

Panourile radiante trasforma energia electrica in energie calorica, se incalzesc pana la o temperatura cuprinsa intre 80 – 95 grade Celsius, emit radiatiile infrarosii. Acestea incalzesc peretii si obiectele din camera, care la randul lor incalzesc aerul.

Gama de produse:

1 Panouri radiante Cosystone

Panourile radiante Cosystone sunt fabricate dintr-un material compozit cu aspect ceramic, care pot fi placate cu sticlă sau oglindă, fiind  concepute pentru a aduce eleganţă în birourile, dormitoarele  şi livingurile dumneavoastră.
Marele avantaj  al panourilor radiante Cosystone este faptul  ca nu necesita interventia unui electrician sau a unei persoane autorizate, deoarece sunt dotate din fabricatie cu termostat ambiental, cablu, stecher, chit de montaj. Din acest motiv instalarea lor este foarte simpla, se pot instala de catre client.

Panourile radiante Cosystone sunt concepute  pentru instalare pe perete si  sunt fabricate in doua variante:

Cosystone E Glass, placate cu sticlă decorată cu poze sau  picturi.

Cosystone E Plain, simple cu aspect ceramic de diferite culori din  material compozit.

Pentru informatii suplimentare…

Stabileşte o întâlnire cu unul dintre consultanţii pentru o casa ecologica. Detalii si numar de telefon…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: