Ce este programul aupair ? Vrei sa pleci in strainatate fara nici o grija si cu cheltuieli mici?

Ne ocupam de gasirea unui job, cazare, transport, consultanta la locul de munca si in cadrul familiei gazda si calatorii pentru a cunoaste oameni si culturi noi.

Programul “Au Pair” este un program al Uniunii Europene de schimburi interculturale. Au pair este un termen francez care înseamnă “egal cu”, și descrie o persoană tânără necăsătorită  care locuieste până la doi ani în condiții de egalitate cu o familie dintr-o țară străină. Au pair-ul ajută familia la îngrijirea copiilor și/sau treburi domestice în timpul șederii sale cu familia; în general primește o alocație bănească rezonabilă (sau bani de buzunar).

Un Au Pair, de regulă o fată, uneori băiat, este acceptat în familia gazdă pe baza unui contract incheiat ca un membru al familiei cu drepturi egale si unde ambele părți, și au pair-ul și familia, trebuie să respecte diferențele culturale și să arate toleranță unul față de celălalt.

Sunt programe au pair în diferite ţări din Europa de tip Work, study and travel:  Au Pair Anglia, Au Pair Marea Britanie, Au pair Danemarca, Au pair  Franta si Au Pair America: Au Pair Statele Unite si Au Pair Canada.

Vrei sa pleci in America sau in statele dezvoltate ale Europei Occidentale fara nici o grija si cu cheltuieli reduse? Ne ocupam noi de gasirea unui job, cazare, transport, consultanta la locul de munca in cadrul familiei gazda si calatorii pentru a cunoaste oameni si culturi noi pentru a va imbogati experienta de viata.

Ce inseamna au-pair ?

Programul  Au Pair iti ofera posibilitatea a cunoaste oameni noi, de a-ti face prieteni in toata lumea, fiind Au Pair in SUA vei fii integrat in comunitatea si cultura americana.

Vrei sa fi Au Pair in strainatate ? Vrei sa gasesti repede o familie in Anglia, SUA,Canada, Franta sau Danemarca? Ai obosit cautand o familie Au Pair in strainatate ?

La noi gasesti cea mai buna solutie de a pleca in strainatate. Termenele de gasire a unei familii in care sa mergeti ca membru al familiei respective este foarte scurt.

Cum sa te inscrii in program?‎

Pentru a aplica la acest program sunt necesare cateva documente pe care vi le vom transmite in cadrul unui interviu.

Cu stima !

FlorinCarare

Tel : 0762655745

E-mail : florincarare@gmail.com

Au Pair America. Tel de contact : 0762655745 Florin Carare

Au Pair America

Au Pair Anglia. Tel de contact : 0762655745 Florin Carare

Au Pair Anglia

Au Pair Danemarca. Tel de contact : 0762655745 Florin Carare

Au Pair Danemarca

Au Pair Franta. Tel de contact : 0762655745 Florin Carare

Au Pair Franta

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: