Omule, iti mai amintesti ce-ti doreai sa te faci cand vei fi mare ?

Dragi prieteni ! De multe ori cand santem copii tot spunem ca atunci cand vom fi mari vom face aia sau cealalta. Oare cu trecerea timpului am uitat sa mai visam la ceea ce ne face fericiti ?

Oare nu cumva cineva ne-a furat visele noastre de copii si facem un lucru din obisnuinta, nu pentru ca ne place intr-adevar sa facem acel lucru ?

Prieteni, va dau un sfat nu lasati pe altii sa va spuna ce puteti si ce nu puteti sa faceti. Decideti voi cand faceti un lucru , nu va amagiti cu jumatati de masura, si nu va complaceti in a accepta ca altcineva sa va dea ordine si sa spuna cat valorati . Chiar daca va este mai comod sa traiti linistiti desi vedeti ca nu va ajunge pentru traiul de zi cu zi, luati atitudine in mod constructiv.

Daca vom lasa pe altii sa decida cat valoram si nu vom lua fraiele propriei vieti in maini , ne meritam soarta . Sa incercam sa avem o atitudine de invingator , sa nu ne plangem chiar daca ne este greu. Atunci cand reusesti sa faci un lucru pe care l-ai visat esti un om implinit.  Cunostintele o sa spuna ca ai avut noroc. Dar tu stii omule ca fara munca asidua nu realizezi nimic.  Nu uita nici macar o clipa scopul tau  in viata si ce te face fericit. Altfel vei fi nefericit si vei carcoti impotriva tuturor .  Faci ceva ca sa iesi din situatia respectiva?

Gandeste liber si nu lasa pe altii sa decida ce poti si ce nu poti face !

Te salut cu respect prieten drag !

Cu stima Florin Carare, liber profesionist si un partener de dialog care te respecta

Contacteaza-ma Florin Carare tel 0762655745

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: