Daca folositi multe ore calculatorul, va recomand masca pentru protejarea ochilor. Este foarte utila, probati-o si dumneavoastra !

Totul despre turmalina

Mască cu turmalină şi magneţi are inserate micro-cristale de turmalină şi magneţi in formă rotunda de 5 mm în diametru, cate 6 in jurul fiecarui ochi si 4 pentru sinuzita, iar ţesătura este creată pe baza tehnologiei ce utilizează turmalina lichidă.

Mască cu turmalină şi magneţi pentru ochi

Mod de utilizare: mască cu turmalină se aşează pe ochi şi accelerează refacerea ochilor și a vederii, redă elasticitatea muşchilor globilor oculari, oferă un efect cosmetic eliminînd pungile de sub ochi și edemele, ridurile, petele, redă pielii finețea și suplețea. Este deosebit de utilă pentru studenţi, elevi, angajaţi care petrec mult timp în faţa calculatorului, precum și pentru persoanele care lucrează în schimbul de noapte. Poate fi folosit şi ca un bandaj pe frunte. Se poate utiliza 15-20 minute de 2 ori pe zi pe parcursul a 3 luni, cu o lună pauză, după care se poate relua purtarea acesteia. În zonele în care a fost aplicată masca, ar…

View original post 179 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: