Sananatea nu este totul, dar fara sanatate totul este nimic !

Sa invatam sa fim responsabili pentru sanatatea noastra. Sistemului de sanatate nu ii pasa de tine mai mult decat iti pasa tie.

Totul despre turmalina

Sublimarea este natura tamaduirii. Cristalele îsi exercita actiunea vindecatoare favorizând preschimbarea pornirilor negative în atitudini constructive. Indispensabila unei tamaduiri naturale, sublimarea presupune o modificare de perspectiva: renuntarea la cautarea în exterior si orientarea spre interior. Cel care se iluzioneaza ca îsi poate gasi multumirea în afara, cade prada unor trairi înjositoare, întrucât fericirea lui atârna de factori greu de controlat.

Cautându-si însa înauntru împlinirea, el va descoperi comoara pe care nimeni nu i-o poate rapi, a lui dintotdeauna si pentru totdeauna. Emotiile degradante se vor înalta în trairile elevate corespunzatoare, iar constiinta i se va însenina. Efectele subtile ale cristalelor sunt intrinsec corelate cu structura lor fizico-chimica. Întelegerea acestei corelatii permite o participare responsabila si inteligenta a persoanei la propriul proces de vindecare. Copiii şi tinerii tind să se îmbolnăvească începând de la vârste din ce în ce mai fragede. O treime din copii sunt supraponderali sau prezintă riscul de…

View original post 297 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: