Avantajele distribuitorului

Atunci când completezi formularul de înscriere ca distribuitor independent autorizat Forever Living Products, ai două mari posibilităţi de câştig: vânzarea cu amănuntul şi marketingul în echipă.

Vânzarea cu amănuntul

Imediat ce te înscrii poţi să cumperi produsele la preţ NDP – cu 15% mai mic decât preţul recomandat de vânzare. Comercializează-le apoi la preţul recomandat de vânzare şi vei obţine un profit de 22%. Mai exact, pentru fiecare 100 de euro investiţi în produse vei avea un profit de 22 de euro.

După ce acumulezi 2 puncte credit în nume propriu, adică după ce faci cumpărături de aproximativ 320 de euro, poţi cumpăra produsele la preţ de depozit (cu 30% mai mic decât preţul recomandat de vânzare), urmând ca atunci când le comercializezi la preţul recomandat de vânzare să te bucuri de un profit şi mai mare – de 43%. Asta înseamnă că pentru fiecare 100 de euro investiţi acum vei avea un profit de 43 de euro.

Această variantă este potrivită pentru Distribuitorii care doresc să realizeze un venit de 400-600 euro/lună (timpul investit în activitatea Forever ar trebui să fie de 2-4 ore pe săptămână).

Marketingul în echipă

Aceasta este partea cu adevărat interesantă, pentru că îţi permite să-ţi construieşti o afacere care îţi va asigura independenţă financiară.

Dezvoltă-ţi echipa şi vei primi între 3% şi 13% Bonus de Volum pentru vânzările grupului tău de distribuitori, în funcţie de nivelul la care te afli în Planul de Marketing.

Lucrează împreună cu echipa pentru a forma lideri şi vei primi, în plus faţă de bonusul aferent vânzărilor, un Bonus de Conducere între 2% şi 6%.

Exemple:

Ajută 2 distribuitori sponsorizaţi personal să atingă nivelul de Manager şi să-şi formeze la rândul lor propria echipă şi poţi câştiga între 2.000 şi 4.000 de euro pe lună.
Ajută 5 distribuitori sponsorizaţi personal să atingă nivelul de Manager şi să-şi formeze la rândul lor propria echipă şi poţi câştiga între 6.000 şi 9.000 de euro pe lună. Dedică-te exclusiv activităţii Forever şi vei putea deveni unul dintre liderii de succes cu venituri anuale de peste 250.000 de euro!

Cum pot deveni distribuitor independent autorizat Forever Living Products ?

Facand o comanda minima de 50 euro + TVA pentru produse pentru uzul propriu testezi astfel calitatea produselor. Cumperi produsele la preţ NDP – cu 15% mai mic decât preţul recomandat de vânzare.
Astfel poti recomanda cu incredere produsele Forever Living Products, lider numarul unu mondial al produselor pe baza de Aloe Vera pentru ca le-ai testat calitatea pe “propria piele”.

sau

Recomanzi produsele Forever Living products, aduni comenzi si faci o comanda minima de 50 euro + TVA si ai astfel comision 15% diferenta dintre pretul recomandat de vanzare si pretul de distribuitor nou inscris NDP.
După ce acumulezi 2 puncte credit în nume propriu, adică după ce faci cumpărături de aproximativ 320 de euro, poţi cumpăra produsele la preţ de depozit (cu 30% mai mic decât preţul recomandat de vânzare), urmând ca atunci când le comercializezi la preţul recomandat de vânzare să te bucuri de un profit şi mai mare .

Ce inseamna “reclama prin viu grai” ?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: