Povestea noastra

Ma numesc Florin Carare si impreuna cu sotia mea Nicoleta, cu Maria, fetita noastra si cu Stefan, baiatul nostru formam familia Carare.

Noi am cunoscut compania Forever Living Products prin intermediul medicului pediatru al fetitei noastre.

Maria, fetita noastra suferise pe la 9 luni de o intoxicatie alimentara si desi manca devenea tot mai palida la fata iar ce manca nu mai asimila, si vedeam cum incepe sa se usuce si sa devina tot mai stinsa.

Nu stiam ce sa-i mai dam, ce sa-i facem ca sa-i fie bine.

Am aflat ca ar putea sa o ajute o cura de minim o luna de zile de gel de aloe vera de la Forever Living Products, lider numarul unu mondial in Aloe Vera.

Am inceput sa-i dam la recomandarea medicului pediatru cate 5 mililitri dimineata pe stomacul gol si cate 5 mililitri seara inainte de culcare.

Dupa o luna de zile am vazut efectele extraordinare ale gelului de Aloe Vera stors din frunza de Aloe Vera, fara ca sa aiba si coaja frunzei de aloe care este un laxativ si nu are proprietati deosebite.

De atunci am inceput colaborarea Cu firma Forever Living Products si in fiecare an cel putin doua luni pe an , primavara prin martie o luna si toamna prin septembrie  o luna ii dam la fetita noastra Maria gel de Aloe Vera ca sa-i intarim sistemul imunitar pe cale naturala.

De la 6 luni am inceput sa dam preventiv gel de aloe vera si baiatului nostru Stefan aproximativ cate 2.5 mililitri sdimineata si cate 2,5 mililitri seara.

La Maria am inceput sa-i dam si Forever Kids, care asigura necesarul de vitamine şi minerale vitale, precum şi de fitonutrienţi, in forma de animalute fara conservanti sau coloranti si provin doar din ferme organice.

Si pentru ca avem doi copii , iar Maria este foarte activa si face mereu accidente, ne-am luat si Aloe First care asigură calmarea rapidă a leziunilor cutanate sau iritaţiilor minore. Aloe First este un sprai pulverizator care contine 14 plante medicinale pe baza de aloe vera pentru atunci cand s-a fript sau s-a oparit ca sa nu se mai umfle pielea ei sensibila si sa nu mai faca basicute, ranile astfel vindecandu-se mai repede fara ca sa ramana cicatrice. Foarte important pentru noi acest lucru este : sa nu ramana cicatrice daca se taie din greseala sau se frige fetita noastra si baiatul nostru. Aloe First, un produs care nu trebuie sa lipsească din nicio trusă de prim-ajutor.

Sotia Nicoleta ia multiminerale pentru ca alapteaza inca pe Stefan si ca sa nu aiba probleme cu calciul sau fierul ia preventiv Forever Nature-Min.

Datorita problemelor de colon, am luat Aloe Berry Nectar cate 60 mililitri de pe zi, dimnineata pe stomacul gol . In acelasi tinp am luat si Forever Active Probiotic.

Santem foarte multimiti de rezultate si de aceea va recomandam sa aflati mai multe si despre alte produse pe care le folosim in casa ca sa va dam un sfat si poate o prietenie pe viata.

Apelati cu incredere la noi!

Florin Carare si Nicoleta Carare

Distribuitori independenti autorizati Forever Living Products, lider numarul unu mondial in produse pe baza de Aloe Vera

Codul nostru de distribuitor pentru a putea face comenzi 400-000-436-986 este valabil in toate tarile unde este prezenta compania Forever Living Products (aprox 145 de tari)

Tel: 0040 762 655745

Puteti face comenzi si on-line pe internet , folosind aceasta adresa http://www.comenziforever.ro/ ,

Primul pas este adauga in cosul de cumparaturi produsul dorit,

Al doilea pas este plateste iar la distribuitor unde este scris :  “Completeaza aici ID-ul distribuitorului Forever Living, care ti-a recomandat site-ul nostru !” pueti scrie daca v-a placut de noi si doriti sa ne deveniti clienti fideli si posibili colaboratori id-ul nostru de distribuitor Forever Living Products: 400-000-436-986

Cu stima,

Investesc in oameni.

Cauta pe facebook Florin Carare tel 0762 655745

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: